Bedrijfsgegevens beter beveiligen? Zo doe je dat!

Je hebt het vast al eens zien staan op onze website: we got you! Onze tagline omschrijft precies wat wij doen: we staan voor je klaar om je volledig te ontzorgen op het gebied van software. Met onze expertise zorgen wij voor een passende oplossing en de processen erachter. Zo kan jouw organisatie gestroomlijnd en soepel werken en richt jij je op je eigen werk door je eigen waarde toe te voegen. In deze blog vertellen we je daar graag meer over! 

RealConnections = Connectie 

Bij RealConnections zoeken wij met iedere klant de oprechte connectie op. We zijn benieuwd naar jouw organisatie en wat wij met onze software voor jou kunnen betekenen. Samen achterhalen we de aanleiding van je vraagstuk om écht tot de kern van jouw wens te komen. Daardoor kunnen wij jou zo goed mogelijk helpen met het stroomlijnen van jouw bedrijfsprocessen, jouw klantenservice en je interne communicatie. Als je met ons samenwerkt kun jij je volledig richten op je eigen kracht. Wij staan namelijk voor je klaar en pakken de rest op. Je merkt het: wij zijn er voor je! En dat is precies waar onze tagline vandaan komt.

Tip 2 – Zet altijd two-factor authenticatie aan

Één van de beste manieren om de accounts van je personeel te beschermen is het gebruik van two-factor-authenticatie. Om op een account te komen moet je collega niet alleen een wachtwoord en gebruikersnaam invoeren, maar ook een extra stap die een bevestiging vraagt via de mobiele telefoon van de medewerker. Op die manier breng je dus een extra beveiligingslaag aan voor de toegang tot een account!

Tip 3 – Okta helpt jou met het beveiligen van bedrijfsgegevens

Okta is software die helpt jouw bedrijf veilig te houden! Deze software helpt je met het herinneren aan wachtwoord-resets, accountbeheer en veilige on-/off-boarding. Kortom, met het gebruik van Okta beveilig je jouw bedrijfsgegevens op een next level. Zo kunnen jouw mensen doen waar ze energie van krijgen en neemt het de stress van risico’s op beveiliging gebied weg. RealConnections helpt je graag met de implementatie van Okta. We got you!

RealConnections helpt je verder!

Wil jij ook werken met software zoals Okta? RealConnections helpt! Je krijgt een vaste buddy van ons waarmee je wekelijks intensief contact hebt. Samen stellen we doelen op en zetten we alles op alles om deze te behalen. Dat maakt ons de partner die het nèt even anders doet. Wij kennen jou en denken met je mee. Sterker nog, wij zijn jouw interne IT-afdeling, maar dan buiten de deur. En die deur van ons staat altijd open! Vragen? Neem contact met ons op via support@realconnections.nl of bel ons 085 – 065 3400.

Bekijk ook andere blogberichten

This site is registered on wpml.org as a development site.