De voordelen van werken met Okta

Bij RealConnections maken wij software toegankelijk. Hierbij laten wij software voor jouw bedrijf werken. Want software is er om je te helpen en zaken veilig te houden. Daarom werken wij onder andere met Okta.

Okta is het antwoord op jouw beveiligingsvraagstuk met betrekking tot efficiënt en veilig werken. Het geeft je een praktisch dashboard met alle applicaties die jij nodig hebt, in een veilige omgeving. Ons doel is om iedere collega op elk apparaat altijd en overal toegang te geven tot de bedrijfsgegevens die zij nodig hebben. Benieuwd naar de voordelen van Okta voor jouw bedrijf? Lees dan snel verder. 

 

1. Geef taken uit handen

Software dat in staat is om bepaalde personeelstaken over te nemen, dat is Okta. Taken die stapsgewijs hetzelfde zijn. Denk hierbij aan wachtwoordresets, accountbeheer en on-/off-boarding. Dit neemt Okta uit handen. Zo kunnen jouw collega’s doen waar ze goed in zijn. Okta ontzorgt volledig en zo doet RealConnections dat ook. Als een totale ‘support-as-a-servicepartner’, zorgen wij voor een naadloze integratie van Okta binnen jouw bedrijf.

2. Integreer met jouw huidige systemen

Okta is zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk uit te breiden. Okta biedt verschillende pakketten die te integreren zijn met huidige systemen en toepassingen. Dit geeft vrijheid in het kiezen van het beste systeem voor nu én de toekomst.

3. Veilig werken

Om de beveiliging te verbeteren biedt Okta verschillende beveiligingsmaatregelen om te helpen met het beschermen van jouw organisatie tegen cyberbedreigingen. Dit omvat onder meer twee-factorauthenticatie, geavanceerd wachtwoordbeleid en op risicoanalyse gebaseerde authenticatie. Zo kan iedereen overal veilig werken.

4. De oplossing voor remote-work

Door het veilige systeem van Okta kan iedereen werken waar en wanneer diegene wil. Dit verhoogt de productiviteit en leidt tot betere resultaten overall. Zelfs bij het samenwerken blijft het gemakkelijk om bestanden te delen en om samen te werken aan projecten, ongeacht waar en zowel met mensen binnen als buiten de organisatie.

5. Okta zorgt voor groei

Okta maakt het gemakkelijk om veilig toegang te hebben tot applicaties, ongeacht waar je je bevindt. Dit brengt het voordeel mee dat je nergens zorgen over hebt voor het beheren van wachtwoorden of onthouden van verschillende inloggegevens. Zo kan iedereen overal veilig en snel werken, worden nieuwe initiatieven sneller uitgerold en opereert jouw bedrijf productiever. Kortom, niets staat verdere groei in de weg op dit vlak!

 

RealConnections maakt met producten als Okta meer dan alleen software beschikbaar. In onze service heb je een vaste buddy waar je wekelijks intensief contact mee hebt. Samen stellen we jullie doelen en zetten we alles op alles om deze te behalen. Dat maakt ons de partner die het net even anders doet. Wij kennen jou en denken met je mee. Sterker nog, wij zijn jouw interne IT-afdeling, maar dan buiten de deur. En die deur van ons staat altijd open!

Bekijk ook andere blogberichten

This site is registered on wpml.org as a development site.