Microsoft 365

Neem afscheid van verschillende losse programma’s binnen jouw organisatie. Het kan namelijk veel makkelijker en toegankelijker. Microsoft is zoveel meer dan Outlook en Word. Verbind medewerkers met de informatie, personen en inhoud die ze nodig hebben om hun werk te doen. En dat vanaf elk apparaat. In de cloud werk je namelijk altijd en overal.

Wat is Microsoft 365

Microsoft 365 is een cloud-gebaseerd pakket waarmee je toegang hebt tot alle applicaties. Denk aan Outlook, Word, Excel en Teams, maar ook de on- en offboarding van personeel kan in Microsoft 365 geregeld worden. Kortom, alle programma’s waar jouw team dagdagelijks graag meewerkt, maar vele andere bedrijven ook. Al deze applicaties en functies hebben één doel: de samenwerking en productiviteit naar een hoger niveau tillen. En zo zien wij dat natuurlijk graag!

Jouw IT in de cloud

Werken waar je wil, wanneer je wil.

Microsoft producten

Samen sta je sterk. Een compleet pakket zodat je veiliger en efficiënter kan werken.

Microsoft 365

Dankzij dit alomvattende pakket maak je overal gebruik maken van jouw contacten, agenda en e-mail. Zelfs op een vervangende laptop.

Microsoft Office

Werk altijd met de laatste versie van Word, Excel, Powerpoint en nog veel meer. Offline én online! En daar hoef jij je geen zorgen over te maken; wij verzorgen dit van a tot z.

Teams

Direct vanaf jouw laptop of smartphone bellen naar collega's via telefoonnummers of stap in een Teams meeting.

Sharepoint Online en Onedrive

Het delen en opslaan van documenten was nog nooit zo gemakkelijk. Met een klik op de knop is alles opgeslagen in de cloud en is online samenwerken dichterbij dan ooit.

Vaste prijs per gebruiker/maand

Groeit het bedrijf en zijn er extra gebruikers nodig? Geen probleem, want dankzij onze flexibele structuur betaal je elke maand naar rato en kunnen we gemakkelijk opschalen.

Endpoint Management

Veilig inloggen is van belang, maar je apparaat zelf heeft ook bescherming nodig. Endpoint Management van Microsoft voorziet hier in deze noodzaak.

Slim werken in de cloud

We noemen het ook wel de modern workspace. Microsoft 365 is namelijk veel meer dan alleen Outlook en Word. Velen werken op hun desktop of laptop, maar werken in de cloud biedt enorm veel mogelijkheden. Maak met Microsoft 365 van jouw bedrijf een flexibele organisatie die inspeelt op deze tijd. Eenvoudig te installeren, makkelijk te beheren en altijd up to date.

RealConnections Microsoft service

Onboarding

Meer dan software configureren. Je hebt een eigen buddy waar je wekelijks intensief contact mee hebt. Samen stellen jullie doelen en zetten we alles op alles om deze te behalen.

Advies

Wij zijn niet op ons mondje gevallen en geven je eerlijke (soms ongevraagde) adviezen over de beste oplossing.

Op locatie

Je vindt ons minstens twee keer per maand op locatie, soms zelfs meer.

Training? Jazeker!

We sluiten de onboarding altijd af met een training voor gebruikers. Zo haal je ook daadwerkelijk het maximale uit de software.

Een vaste buddy

Tijdens de hele onboarding is een van ons jouw vaste aanspreekpunt. Wel zo makkelijk voor alle onvermijdelijke hobbels die we tegen gaan komen!

Remote Expertise

Er is altijd iemand bereikbaar om jouw vragen te beantwoorden. En dan bedoelen we al jouw vragen. Zo krijg je continue begeleiding en halen we het maximale uit jullie organisatie.

Een vaste buddy

Eén van ons is jouw vaste aanspreekpunt en komt minstens vier keer per jaar over de vloer.

Best practices

Alle nieuwe mogelijkheden die we tegenkomen delen we, zodat jij de beste strategie kunt hanteren.

Op afstand

Maandelijks houden we minstens één webmeeting om nieuwe releases, evenementen en lopende zaken te bespreken.

Lange termijn

Voor veel klanten zijn wij de backbone die jarenlang betrokken blijft, ook als mensen een andere positie in nemen.

Okta pakketten

Pakket 1

€0,00

 • Programma
 • Onboarding service
 • Remote service
 • Programma 2
 • Incl. RealConnections sokken

MEEST GEKOZEN

Pakket 2

€0,00

 • Programma
 • Onboarding service
 • Remote service
 • Programma 2
 • Hulp bij 3

Pakket 3

€0,00

 • Programma
 • Onboarding service
 • Remote service
 • Programma 2
 • Hulp bij 3