We got you

Implementatie, optimalisatie of Remote Expertise. Met
onze services willen we software beter voor jou laten
werken. We helpen je graag verder.

Doe de gratis RealConnections Scan en ontvang vrijblijvend advies over wat wij voor jou kunnen betekenen.

Implementatie

Implementatie van nieuwe software om jouw processen en organisatie te verbeteren. Of het nou Zendesk, Okta, of Microsoft 365 , wij denken graag mee met jullie uitdagingen.

Tijdens een implementatie project zorgen wij ervoor dat de software op maat wordt geïmplementeerd. Elke organisatie is uniek met elk zijn eigen mensen, processen en doelen. Wij zorgen er samen voor dat software voor jou gaat werken.

Optimalisatie

Maak je al gebruik van bijvoorbeeld Zendesk, Okta of Microsoft? Maar ben je niet helemaal tevreden met het gebruik van deze software? Wij helpen jou om software te optimaliseren en het potentieel te benutten. Samen gaan we jouw behoeften in kaart brengen en dit vertalen naar de desbetreffende software. Wij gaan ervoor zorgen dat jouw organisatie prettig en efficient te werk kan gaan.

Remote Expertise

Onze Remote Expertise service bevat onbeperkte support, maandelijkse (remote) meetings, continue door ontwikkeling en pro actieve informatie voorziening over alles wat komen gaat. Altijd iemand bereikbaar. Wij lezen en beoordelen alles in 30 minuten. Een aanspreekpunt die je tijdens kantoortijden altijd kunt bereiken. Voor een vast bedrag per maand zorgen wij ervoor dat je met vragen altijd bij ons terecht kunt.

WE GOT ..

You

Tijdens de hele implementatie of optimalisatie is één van onze collega's jouw vaste aanspreekpunt. Wel zo makkelijk voor alle onvermijdelijke hobbels die we tegen gaan komen!

Op locatie

Tijdens de implementatie en optimalisatie projecten vind je ons eens per twee weken op locatie. Zo houden we persoonlijk contact en leren wij jouw organisatie goed kennen.

Advies

Wij zijn niet op ons mondje gevallen en geven je eerlijke (soms ongevraagde) adviezen over de beste oplossingen. We denken graag met je mee en gaan dan aan de slag!

Training

We sluiten de implementatie of optimalisatie projecten altijd af met een training voor gebruikers en beheerders. Zo haal je ook daadwerkelijk het maximale uit de software.

Up-and-running zo snel als je kunt

Voor als je meer zoekt dan een ‘gewone’ consultancy partij. Implementatie en optimalisatie is meer dan software configureren. Of het nu Zendesk, Okta of Microsoft betreft, alle kennis en ervaring die we hebben delen we met je. Voor een vast bedrag per maand zorgen wij ervoor dat jij zo snel mogelijk up-and-running bent.

Up-and-running zo snel als je kunt

Voor als je meer zoekt dan een ‘gewone’ consultancy partij. Onboarding is meer dan software configureren. Of het nu Okta, Microsoft 365 of Zendesk betreft, alle kennis en ervaring die we hebben delen we met je. Voor een vast bedrag per maand zorgen wij ervoor dat jij zo snel mogelijk up-and-running bent.

Bel mij verzoek

This site is registered on wpml.org as a development site.