Je zo haal het maximale uit Microsoft SharePointOnline met RealConnections

Microsoft 365 is een krachtige, veelzijdige suite van tools die bedrijven in staat stelt om efficiënter te werken en samenwerkingen te versimpelen. Eén van de meest waardevolle onderdelen van is Microsoft SharePointOnline: een platform voor samenwerking en documentbeheer. Hoe gebruik je dit optimaal? Waarom zou je SharePointOnline gebruiken en geen Teams, of hoe werkt het samen? RealConnections helpt je!

RealConnections’ expertise en maatwerk

Bij RealConnections hebben we jarenlange ervaring in het implementeren, optimaliseren en beheren van SharePointOnline omgevingen. SharePointOnline kan best complex zijn. Ben je een kleine onderneming of een groot bedrijf? RealConnections heeft de kennis om je te begeleiden bij elke stap van het proces. Wij geloven namelijk in maatwerkoplossingen. Want geen enkele organisatie is hetzelfde. Jouw specifieke behoeften en doelen zijn daarom belangrijk. Ben je op zoek naar een gestroomlijnde documentbeheeroplossing? Of een platform voor teamcollaboratie? Samen zoeken we naar de perfecte invulling van jouw SharepointOnline omgeving. We got you!

Maak optimaal gebruik van alle functionaliteiten

Microsoft SharePointOnline is een platform dat barst van de krachtige mogelijkheden. Vaak blijven deze onbenut. Dat is begrijpelijk, want het kan soms lastig zijn om alle ins en outs te leren kennen. Bij RealConnections kennen we SharePointOnline als geen ander en begeleiden we je stap voor stap zodat je uiteindelijk optimaal gebruik maakt van de functionaliteiten. Daarna zet jij bijvoorbeeld moeiteloos complexe workflows op die werkprocessen stroomlijnen en versnellen. Samen halen we het maximale uit jullie SharepointOnline omgeving!

Is een Microsoft SharePointOnline omgeving geschikt voor jou?

Microsoft SharepointOnline is een krachtige tool voor bedrijven. Slim en veilig omgaan met bestanden, kan via deze oplossing. Maar denk aan het gezamenlijk behalen van projectdoelen of het uitwisselen van feedback op documenten: met SharepointOnline kan dit heel makkelijk. Daarnaast biedt SharepointOnline de volgende oplossingen:

  • Documentbeheer: duidelijk overzicht van alle project-gerelateerde documenten, die opgeslagen worden in OneDrive. Zo kun je altijd en overal met het hele team bij gedeelde documenten.
  • Samenwerking: krachtige samenwerkingsfuncties zoals co-authoring. Alle teamleden kunnen in hetzelfde document werken, elkaars wijzigingen zien en met elkaar communiceren. Hierdoor zijn er geen langdradige mails meer nodig en werkt het team zo efficiënt mogelijk!
  • Taakbeheer: duidelijke processen rondom plannen, organiseren en toewijzen van taken binnen een project. Zo begrijpen teamleads wat er van hen wordt verwacht.
    Feedback en discussies: teamleden kunnen gemakkelijk vragen stellen en ideeën delen. Hierdoor wordt de interactie en kennisdeling bevorderd.
  • Versiebeheer: volg gemakkelijk de voortgang en wijzigingen van een document door de tijd heen. Elke keer dat een document wordt bewerkt, wordt een nieuwe versie gemaakt en opgeslagen. Het is een gestructureerde aanpak voor het bewerken, goedkeuren en volgen van items.
  • Toegangsbeheer: overzichtelijke controle over toegangsrechten binnen de SharePoint-sites, documentbibliotheken en lijsten. Zo waarborg je de vertrouwelijkheid en beveiliging van gevoelige informatie, maar kun je nog steeds gemakkelijk samenwerken.

Training en remote expertise

Een SharePointOnline omgeving is pas effectief als het team weet hoe ze het moeten gebruiken. RealConnections biedt daarom een uitgebreide training en ondersteuning na implementatie aan jouw medewerkers. Op deze manier raken ze vertrouwd met de nieuwe omgeving en leren ze er efficiënt mee werken. Zo zorgen we voor een soepele overgang naar de nieuwe manier van werken.
Ook na implementatie blijft RealConnections betrokken en houden we de SharePointOnline-omgeving up-to-date met onze remote expertise. Op regelmatige basis werken we dan samen aan het stroomlijnen van jouw SharepointOnline-omgeving.

We got you!

Met onze aanpak, maatwerkoplossingen en remote expertise haal je zeker het meeste uit je Microsoft SharePointOnline omgeving. Schakel RealConnections in en ontdek hoe jouw organisatie kan floreren met een geoptimaliseerde SharePoint omgeving. We got you!

Bekijk ook andere blogberichten

This site is registered on wpml.org as a development site.