Over RealConnections

Wij zijn de partner die het nèt even anders doet. Persoonlijk. Je bent geen nummertje, ook niet als je een support ticket inschiet. Wij kennen jou en denken met je mee. Sterker nog, wij zijn jouw interne IT afdeling, maar dan buiten de deur. En de deur staat altijd open.

Dus laten we met elkaar in gesprek gaan. Yes, RealConnections.

Onze werkwijze

Elke organisatie is anders, dat betekent dat we jullie graag leren kennen. Wie is het team en hoe werken jullie? Zo weten we precies wat jullie wens is en welke oplossing bij jullie past. Wij zijn jouw interne IT afdeling, maar dan buiten de deur. Je mag op ons vertrouwen: wij dragen zorg voor jouw organisatie
Oprecht en duidelijk advies. We got you

Onze werkwijze

Elke organisatie is anders, dat betekent dat we jullie graag leren kennen. Wie is het team en hoe werken jullie? Zo weten we precies wat jullie wens is en welke oplossing bij jullie past. Wij zijn jouw interne IT afdeling, maar dan buiten de deur. Je mag op ons vertrouwen: wij dragen zorg voor jouw organisatie.

Oprecht en duidelijk advies. We got you

Meet the team

Wij zijn RealConnections

Jalle

CEO
CEO met een passie voor de wereld van CX. In z’n vrije tijd staat hij het liefst op het volleybalveld. In beweging blijven in werk en privé,” keeps him going”

Martijn

COO
Het dagelijks reilen en zeilen van de organisatie. Tussen mens en techniek als een vis in het water.

Koen

Microsoft 365 Specialist
Sociaal “dier” in hart en nieren. Met zijn passie en kennis, helpt hij onze klanten op het gebied van Microsoft 365. In zijn vrije tijd, geniet hij van fietsen en koken. Z’n stalen ros en hijzelf hebben de tocht naar Berlijn succesvol volbracht!

Mandy

Finance and Administration
Cijfers en getallen, structuur en overzicht. Mandy bewaakt dit op administratie en finance. Ze houdt van de natuur. Daarnaast zijn wandelen en klimmen haar passie.

Annemieke

Zendesk Specialist
Annemieke is sinds augustus 2019 het team komen versterken. Als eerste vrouw staat ze haar mannetje en houdt iedereen in het gareel.. Met haar kritische blik en frisse kijk weet ze alle vraagstukken niet alleen op te lossen, maar ook te voorkomen. De CX wereld, is de hare. Je kan haar blij maken met een baguette fromage en heeft een huis vol met gadgets.

Mari Carmen

Okta Specialist
Al kickboksende, reizende, gamende, lezende aan de slag bij RealConnections. Samenwerking staat hoog in het vaandel ons nieuwste teamlid!

Angéla

Zendesk Specialist
Naast het feit dat deze krachtpatser met haar 1,57 m 130 kilo kan deadliften, is ze ook nog eens extravert en behulpzaam. Ze heeft een achtergrond in toerisme, maar ontdekte al snel dat de IT-wereld haar meer lag. In haar vrije tijd gaat ze graag een stuk paardrijden en is niet weg te slaan uit de sportschool.

Eelco

Microsoft 365 Specialist
Eind 2017 was het alweer tijd voor nummer 6. Eelco start de dag met een lach en sluit er mee af. Zonder angst stapt hij in alle portals die hij voorgeschoteld krijgt. Ondanks z’n liefde voor Android, hebben we hem toegelaten in ons team ;-). Eelco is een echte all-rounder en weet zijn weg goed in Microsoft 365, Okta en Zendesk te vinden.

Corné

Zendesk Specialist
Het zuiden is goed vertegenwoordigd. Naast Ivo, komt ook Corné uit het zonnige zuiden. Hij is team Zendesk komen versterken. Met zijn veld ervaring, is geen Trigger hem te lastig, geen Rapportage te moeilijk. Alles wordt makkelijker, met een zachte ‘g’. In z’n vrije tijd is deze bbq-master in de weer met kolen, vuur en vlees.

Frank

Zendesk Specialist
De bokslegende uit Amersfoort en omstreken. Met een berg customer service ervaring, heeft hij Zendesk als passende Expertise opgepakt. Zoals Corné bbq’t, kookt, bakt en braad Frank er ook op los. Naast z’n kook passie staat hij wekelijks in de sportschool om aan z’n boks-skills te werken.

Janco

Zendesk Specialist
Begin 2022 ons team komen verstrekken op support om vervolgens als Zendesk Expert aan de slag te gaan. Met passie en interesse helpt hij je graag! Volleybal is zijn (top)sport. Daarnaast geniet hij van festivals en muziek.

Vincent

Sales Specialist
Onze 3de Zwollenaar is onze Sales tijger. Graag komt hij langs om te vertellen welk product of abonnement aansluit bij jullie wensen. Voetballen, golfen paddelen, niets is te gek. Nouja, hij raakt af en toe wel geblesseerd.

Ivo

Zendesk Specialist
Het zonnige zuiden kan nog zonniger. Met roots in Portugal en jarenlang ervaring in de customer service wereld, is Ivo het nieuwste teamlid. Z’n expertise past als een handschoen met het product Zendesk

Christian

Zendesk Specialist
Passie voor de CX wereld, met Spaanse invloeden. Christian helpt je graag verder, naar de ideale Zendesk setup.

Chester

Zendesk Specialist

Chris

Okta Specialist

Noam

Sales Specialist

Vacature

Cloud Specialist (Okta, Microsoft 365 of Zendesk)

RealConnections groeit! Daarom zijn wij op zoek naar jou om ons team aan specialisten uit te breiden. Om onze klanten van de beste én leukste service te voorzien, zoeken wij namelijk een Cloud Specialist.

Bel mij verzoek

This site is registered on wpml.org as a development site.