Over RealConnections

Wij zijn de partner die het nèt even anders doet. Persoonlijk. Je bent geen nummertje, ook niet als je een support ticket inschiet. Wij kennen jou en denken met je mee. Sterker nog, wij zijn jouw interne IT afdeling, maar dan buiten de deur. En de deur staat altijd open.

Dus laten we met elkaar in gesprek gaan. Yes, RealConnections.

We Got ...
You

Zo kunnen jullie groeien en doen waar je goed in bent. Ontfermen wij ons over jullie systemen.

Beweging

Blijf verbeteren door in beweging te blijven. Nieuwe ontwikkelingen, trends. Wij helpen je.

Innovatie

Origineel en eigenzinnig. Dat zijn wij. We doen het op onze eigen manier. Want het kan altijd beter.

Familie

Samen sta je sterk, daarom doen we het bij RealConnections samen.

Plezier

Werken in een vrije omgeving. We hebben een hoge mate van zelfdiscipline.

Ambitie

We dragen bij aan een betere wereld: we groeien en ontwikkelen.

Onze werkwijze

Elke organisatie is anders, dat betekent dat we jullie graag leren kennen. Wie is het team en hoe werken jullie? Zo weten we precies wat jullie wens is en welke oplossing bij jullie past. Wij zijn jouw interne IT afdeling, maar dan buiten de deur. Je mag op ons vertrouwen: wij dragen zorg voor jouw organisatie.

Oprecht en duidelijk advies. We got you
Neem Contact op

Fun facts

We leren jou straks ook graag kennen en fun facts zijn de beste ijsbreker.Let's meet!

Blije klanten

180

Cloud oplossingen

5

Kamerplanten

6

Team members

15

Meet the team

...
Tim
Support Specialist

Zuiderling gevestigd in Utrecht. Tim is één van onze support mensen die zich graag over je vraag ontfermt. Daarnaast maakt hij van Okta zijn Expertise. In z’n vrije tijd, houdt hij zich bezig met crypto, gamen en socializen.

Koen
Microsoft 365 Specialist

Sociaal “dier” in hart en nieren. Met zijn passie en kennis, helpt hij onze klanten op het gebied van Microsoft 365. In zijn vrije tijd, geniet hij van fietsen en koken. Z’n stalen ros en hijzelf hebben de tocht naar Berlijn succesvol volbracht!

...
...
Mandy
Finance and Administration

Cijfers en getallen, structuur en overzicht. Mandy bewaakt dit op administratie en finance. Ze houdt van de natuur. Daarnaast zijn wandelen en klimmen haar passie.

Annemieke
Zendesk Specialist

Annemieke is sinds augustus 2019 het team komen versterken. Als eerste vrouw staat ze haar mannetje en houdt iedereen in het gareel.. Met haar kritische blik en frisse kijk weet ze alle vraagstukken niet alleen op te lossen, maar ook te voorkomen. De CX wereld, is de hare. Je kan haar blij maken met een baguette fromage en heeft een huis vol met gadgets.

...
...
Carlo
Okta Specialist

Na eerst 4,5 jaar support te hebben geleverd aan RealConnections, is Carlo na 3 jaar Tesla beloftes toch gezwicht. Deze gezellige Brabander heeft zich sinds juli 2019 aangesloten bij het team. Dit vat vol fun facts zal je bij elke OKTA vraag te hulp schieten en rijdt met plezier door heel het land. In zijn vrije tijd komt het kind in hem naar boven en speelt hij games maar in het weekend steunt hij Willem II te aller tijde.

Angéla
Zendesk Specialist

Naast het feit dat deze krachtpatser met haar 1,57 m 130 kilo kan deadliften, is ze ook nog eens extravert en behulpzaam. Ze heeft een achtergrond in toerisme, maar ontdekte al snel dat de IT-wereld haar meer lag. In haar vrije tijd gaat ze graag een stuk paardrijden en is niet weg te slaan uit de sportschool.

...
...
Eelco
Microsoft 365 Specialist

Eind 2017 was het alweer tijd voor nummer 6. Eelco start de dag met een lach en sluit er mee af. Zonder angst stapt hij in alle portals die hij voorgeschoteld krijgt. Ondanks z’n liefde voor Android, hebben we hem toegelaten in ons team ;-). Eelco is een echte all-rounder en weet zijn weg goed in Microsoft 365, Okta en Zendesk te vinden.

Corné
Zendesk Specialist

Het zuiden is goed vertegenwoordigd. Naast Carlo, komt ook Corné uit het zonnige zuiden. Hij is team Zendesk komen versterken. Met zijn veld ervaring, is geen Trigger hem te lastig, geen Rapportage te moeilijk. Alles wordt makkelijker, met een zachte ‘g’. In z’n vrije tijd is deze bbq-master in de weer met kolen, vuur en vlees.

...
...
Frank
Zendesk Specialist

De bokslegende uit Amersfoort en omstreken. Met een berg customer service ervaring, heeft hij Zendesk als passende Expertise opgepakt. Zoals Corné bbq’t, kookt, bakt en braad Frank er ook op los. Naast z’n kook passie staat hij wekelijks in de sportschool om aan z’n boks-skills te werken.

Janco
Zendesk Specialist

Begin 2022 ons team komen verstrekken op support om vervolgens als Zendesk Expert aan de slag te gaan. Met passie en interesse helpt hij je graag! Volleybal is zijn (top)sport. Daarnaast geniet hij van festivals en muziek.

...
...
Vincent
Sales Specialist

Onze 3de Zwollenaar is onze Sales tijger. Graag komt hij langs om te vertellen welk product of abonnement aansluit bij jullie wensen. Voetballen, golfen paddelen, niets is te gek. Nouja, hij raakt af en toe wel geblesseerd.

Ivo
Zendesk Specialist

Het zonnige zuiden kan nog zonniger. Met roots in Portugal en jarenlang ervaring in de customer service wereld, is Ivo het nieuwste teamlid. Z’n expertise past als een handschoen met het product Zendesk

...
...
Christian
Zendesk Specialist

Passie voor de CX wereld, met Spaanse invloeden. Christian helpt je graag verder, naar de ideale Zendesk setup.

Jalle
CEO

CEO met een passie voor de wereld van CX. In z’n vrije tijd staat hij het liefst op het volleybalveld. In beweging blijven in werk en privé,” keeps him going”

...
...
Martijn
COO

Het dagelijks reilen en zeilen van de organisatie. Tussen mens en techniek als een vis in het water.

Vacature

Cloud Specialist (Okta, Microsoft 365 of Zendesk)

RealConnections groeit! Daarom zijn wij op zoek naar jou om ons team aan specialisten uit te breiden. Om onze klanten van de beste én leukste service te voorzien, zoeken wij namelijk een Cloud Specialist.

Bekijk vacature